Pannerden Actueel

Uitslag poll pannerden.info

  • Hits: 1301

Na het artikel in het Gemeentenieuws over pannerden.info hebben wij een zogenaamde poll op onze website geplaatst met de vraag: "Heeft Pannerden.info nog bestaansrecht?"

Hierbij hebben 87 stemmers met "ja" geantwoord en 2 stemmers met "neen". Voor sommige bezoeker zal de vraag misschien wat vreemd overgekomen zijn. De vraag heeft te maken met het feit dat wij helaas met regelmaat constateren dat er diverse activiteiten in het dorp worden georganiseerd, die met posters, flyers of andere middelen worden ondersteund, maar niet worden gemeld bij onze website.

En dat terwijl:

  • De website Pannerden.info dagelijks wordt bekeken door 200 bezoekers;
  • Pannerden.info graag het medium wil zijn waar activiteiten worden gemeld en gepromoot;
  • Een artikel met tekst en foto's een stuk extra promotie van een activiteit betekent!

De webbeheerders hopen dat met behulp van het artikel in Gemeentenieuws en de aandacht die we voor dit onderwerp vragen op onze site dat meer inwoners van Pannerden bereid zijn om hun activiteiten bij ons te melden. Met een kleine moeite bereikt u snel de juiste doelgroep!

Samen kunnen we verenigingen en instellingen extra steun en aandacht geven voor alle activiteiten die de leefbaarheid van ons dorp vergroten.

Wij willen eenieder bedanken die meegedaan heeft met de poll.

De webbeheerders.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!