Pannerden Actueel

Oranjekoorts begonnen in Pannerden

  • Hits: 1707

deugnieten

Zie hier..het stadion voor de DEUGNIETEN dit wk is ook versierd!!

oranje 2014 in pannerden

Hierbij een foto van de door ons versierde voortuin in de Haggenburgstraat: "Wij geloven erin! Oranje WK kampioen".  Groetjes Jacco en Sophia Leenders

 

 

oranje leeuw voor wk 2014 in pannerdenDe eigengemaakte Leeuwen van Ronny Hendriks. Deze zijn te bewonderen in de Grobbestede te Pannerden. Hij hoopt met deze uitbeelding dat het Nederlands elftal tijdens de WK kampioen wordt. Wij hopen met hem mee!

Foto aangeleverd door Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!