Pannerden Actueel

GEZOCHT: Brandweervrijwilligers (m/v) blusgroep Pannerden

  • Hits: 1687

logo van brandweer gelderland midden pannerden

Werken in een hecht teamverband, goede sociale contacten, een vergoeding en een opleiding tot brandweerman of –vrouw, kortom: een zinvolle bijdrage aan de samenleving. Ben je 18 jaar of ouder en heb je interesse, meld je dan aan voor een actieve werkopleiding bij de brandweer. De brandweer staat letterlijk midden in de samenleving en is op zoek naar mannen en vrouwen.
Als vrijwillige brandweerman of -vrouw kun je op de dag, in de avond, nacht en weekenden worden ingezet voor brandbestrijding en hulpverlening. Naast de brandweerzorg kun je ingezet worden bij andere activiteiten, zoals voorlichting over brandveiligheid. Er volgt eerst een opleiding tot manschap en wekelijks is een oefenavond (maandagavond) om je kennis en vaardigheden op peil te houden.

Profiel

Als vrijwillige brandweerman of -vrouw beschik je over een goede lichamelijke conditie en heb je geen last van claustrofobie of hoogtevrees. Je beschikt minimaal over een VMBO-opleiding. Je woont in Pannerden en/ of overdag werkzaam in Pannerden. Je bent flexibel en hulpvaardig ingesteld, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig.

Wat heeft Brandweer Gelderland-Midden te bieden?

Naast een vaste jaarvergoeding ontvang je een uurvergoeding voor de opleidingen, oefeningen en bij opkomst voor een alarmmelding. In eerste instantie is dit een aanstelling voor 2 jaar. Een aanstelling in vaste dienst is afhankelijk van goed functioneren. De opleidingskosten en de contactdagen worden volledig vergoed, zelfstudie-uren investeer je zelf.

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert van Schip, ploegcommandant van de ploeg Pannerden op 06-12450219. Een medische keuring, sporttest en een verklaring van goed gedrag maken deel uit van de selectieprocedure.
Het je interesse voor de functie dan kun je solliciteren via www.brandweer.nl/gm of mail naar direct naar solliciteren@vggm.nl.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!