Pannerden Actueel

GEZOCHT: Brandweervrijwilligers (m/v) blusgroep Pannerden

  • Hits: 1723

logo van brandweer gelderland midden pannerden

Werken in een hecht teamverband, goede sociale contacten, een vergoeding en een opleiding tot brandweerman of –vrouw, kortom: een zinvolle bijdrage aan de samenleving. Ben je 18 jaar of ouder en heb je interesse, meld je dan aan voor een actieve werkopleiding bij de brandweer. De brandweer staat letterlijk midden in de samenleving en is op zoek naar mannen en vrouwen.
Als vrijwillige brandweerman of -vrouw kun je op de dag, in de avond, nacht en weekenden worden ingezet voor brandbestrijding en hulpverlening. Naast de brandweerzorg kun je ingezet worden bij andere activiteiten, zoals voorlichting over brandveiligheid. Er volgt eerst een opleiding tot manschap en wekelijks is een oefenavond (maandagavond) om je kennis en vaardigheden op peil te houden.

Profiel

Als vrijwillige brandweerman of -vrouw beschik je over een goede lichamelijke conditie en heb je geen last van claustrofobie of hoogtevrees. Je beschikt minimaal over een VMBO-opleiding. Je woont in Pannerden en/ of overdag werkzaam in Pannerden. Je bent flexibel en hulpvaardig ingesteld, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig.

Wat heeft Brandweer Gelderland-Midden te bieden?

Naast een vaste jaarvergoeding ontvang je een uurvergoeding voor de opleidingen, oefeningen en bij opkomst voor een alarmmelding. In eerste instantie is dit een aanstelling voor 2 jaar. Een aanstelling in vaste dienst is afhankelijk van goed functioneren. De opleidingskosten en de contactdagen worden volledig vergoed, zelfstudie-uren investeer je zelf.

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert van Schip, ploegcommandant van de ploeg Pannerden op 06-12450219. Een medische keuring, sporttest en een verklaring van goed gedrag maken deel uit van de selectieprocedure.
Het je interesse voor de functie dan kun je solliciteren via www.brandweer.nl/gm of mail naar direct naar solliciteren@vggm.nl.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!