Pannerden Actueel

Nova zorgboerderij: Vrijwilligers gezocht m/v

  • Hits: 1711

Logo Nova

NOVA zorgboerderij en - atelier biedt mensen met een beperking – die dagbesteding in een rustige landelijke en creatieve omgeving zoeken – een zinvolle werkplek afgestemd op individuele wensen aan. Dit vindt plaats onder professionele begeleiding van een team van medewerkers.

NOVA zoekt vrijwilligers.

Hebt u tijd over en interesse om onze cliënten met onze vervoersmiddelen ’s morgens thuis op te halen en/of ’s middags weer naar huis te brengen 1 of meerdere keren per week? Meldt u dan bij ons aan als vrijwilliger.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne van Bragt op telefoonnummer 06-43994423 of per e-mail y.vanbragt@novazorgboerderij.nl.

U kunt natuurlijk ook langskomen, van maandag - vrijdag van 9.00 – 15.45 uur op Rijndijk 2, 6911 KA in Pannerden.        

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!