Pannerden Actueel

Informatie project de Hooiberg

  • Hits: 1286

hooiberg

Op dinsdag 4 november was er een informatieve avond over het project De Hooiberg. Project De Hooiberg is een initiatief van thuiszorgorganisatie MoniCare en woonstichting Vryleve. Het biedt een antwoord op de groeiende vraag naar veilige en vertrouwde huisvesting voor dementerenden en hun partners uit de gemeente Rijnwaarden. Met zorg binnen handbereik als het nodig is. Zodat ze bij elkaar kunnen blijven. Het project wordt actief ondersteund door deskundigen van het BreinCollectief.

Wij van pannerden.info waren ook aanwezig op deze avond en hebben, tijdens de uitleg over het ontwerp, aangegeven dat wij graag willen participeren in de communicatie over dit innitiatief.

Dit voorstel is in ieder geval aangehoord en meegenomen. Communicatie met de buurt is al begonnen en wellicht dat wij binnenkort aan kunnen haken. Wij houden u op de hoogte.

Met dank aan Peggy voor deze foto. Deze foto geeft maar een fractie weer van de voorstellen die zijn bedacht.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!