Pannerden Actueel

Informatie project de Hooiberg

  • Hits: 1323

hooiberg

Op dinsdag 4 november was er een informatieve avond over het project De Hooiberg. Project De Hooiberg is een initiatief van thuiszorgorganisatie MoniCare en woonstichting Vryleve. Het biedt een antwoord op de groeiende vraag naar veilige en vertrouwde huisvesting voor dementerenden en hun partners uit de gemeente Rijnwaarden. Met zorg binnen handbereik als het nodig is. Zodat ze bij elkaar kunnen blijven. Het project wordt actief ondersteund door deskundigen van het BreinCollectief.

Wij van pannerden.info waren ook aanwezig op deze avond en hebben, tijdens de uitleg over het ontwerp, aangegeven dat wij graag willen participeren in de communicatie over dit innitiatief.

Dit voorstel is in ieder geval aangehoord en meegenomen. Communicatie met de buurt is al begonnen en wellicht dat wij binnenkort aan kunnen haken. Wij houden u op de hoogte.

Met dank aan Peggy voor deze foto. Deze foto geeft maar een fractie weer van de voorstellen die zijn bedacht.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!