Pannerden Actueel

Actie: Kijk eens in je keukenkastje

  • Hits: 1054
keukenkastje1
keukenkastje2
keukenkastje3
keukenkastje4
keukenkastje5
keukenkastje6
keukenkastje7
1/7 
start stop bwd fwd

Met de gedachten naar de komende feestdagen heeft voedselbank Zevenaar & Rijnwaarden, samen met de Scholen ’t Scathe Pannerden , Tragellijn Lobith en de Berkhaag Herwen, gemeend hun klanten die gebruik moeten maken van de voedselbank wat extra’s te geven voor de Kerst en Jaarwisseling.

Zonder extra donaties van voedingsmiddelen zal het namelijk moeilijk worden om de 111 huishoudens (280 personen) van een mooi feestpakket te kunnen voorzien.
Met de slogan "Kijk eens in je keukenkastje" werd door alle leerlingen van basisschool ’t Scathe de actie gestart.

Het resultaat is voortreffelijk. Afgelopen donderdagmorgen werd door de vrijwilligers Koenders en Ariëns de ingezamelde goederen opgehaald bij basisschool ’t Scathe te Pannerden.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!