Pannerden Actueel

Zwerfvuil 2015

  • Hits: 1092

Ook dit jaar wordt er weer de jaarlijkse Landelijke opschoondag gehouden. Ook in Rijnwaarden maken vrijwilligers in onze kerkdorpen hun eigen woonomgeving vrij van zwerfafval. Ook Pannerden.info heeft al een aantal malen dit probleem onder de aandacht gebracht. Zwerfafval in Rijnwaarden is namelijk een toenemend probleem.

Verbeter de wereld begin bij jezelf. Kom dus op zaterdag 28 maart naar het dorpshuis in Aerdt om te verzamelen en van daaruit naar diverse locaties te vertrekken om het probleem van zwerfafval aan te pakken.

 

Zwerfafval2015

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!