Pannerden Actueel

Zwerfvuil 2015

  • Hits: 1129

Ook dit jaar wordt er weer de jaarlijkse Landelijke opschoondag gehouden. Ook in Rijnwaarden maken vrijwilligers in onze kerkdorpen hun eigen woonomgeving vrij van zwerfafval. Ook Pannerden.info heeft al een aantal malen dit probleem onder de aandacht gebracht. Zwerfafval in Rijnwaarden is namelijk een toenemend probleem.

Verbeter de wereld begin bij jezelf. Kom dus op zaterdag 28 maart naar het dorpshuis in Aerdt om te verzamelen en van daaruit naar diverse locaties te vertrekken om het probleem van zwerfafval aan te pakken.

 

Zwerfafval2015

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!