Pannerden Actueel

Not2Bigband

  • Hits: 1252

not2bigband

 

Afgelopen vrijdag, 20 maart heeft de Not2Bigband met als frontvrouw Katharina Wildenbeest uit Pannerden de Vakjuryprijs van de halve finale van The Clash of The Coverbands, regio Oost Nederland gewonnen.

Hierdoor zijn ze door naar de volgende ronde op 13 juni om 19:00 in Het Metropool te Hengelo en een stapje dichter bij de finale in het Paradiso. Daarom hebben we ieders support nodig en hopen we een grote fanclub mee te nemen!

Wij nodigen jullie hiermee uit voor een avond vol Funk, Soul and Rock 'n Roll! Voor meer informatie en aankomende optredens bezoek onze FB-pagina of onze site www.not2bigband.nl en vergeet niet te liken en te sharen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!