Pannerden Actueel

Not2Bigband

  • Hits: 1216

not2bigband

 

Afgelopen vrijdag, 20 maart heeft de Not2Bigband met als frontvrouw Katharina Wildenbeest uit Pannerden de Vakjuryprijs van de halve finale van The Clash of The Coverbands, regio Oost Nederland gewonnen.

Hierdoor zijn ze door naar de volgende ronde op 13 juni om 19:00 in Het Metropool te Hengelo en een stapje dichter bij de finale in het Paradiso. Daarom hebben we ieders support nodig en hopen we een grote fanclub mee te nemen!

Wij nodigen jullie hiermee uit voor een avond vol Funk, Soul and Rock 'n Roll! Voor meer informatie en aankomende optredens bezoek onze FB-pagina of onze site www.not2bigband.nl en vergeet niet te liken en te sharen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!