Pannerden Actueel

Doekoe actie van Coop

  • Hits: 1383

Afgelopen weken ontvingen klanten van Coop Pannerden Doekoe-munten bij hun boodschappen. Deze munten konden zij doneren aan één van de deelnemende basisscholen namelijk De Driehoek in Aerdt en 't Scathe in Pannerden. In de supermarkt stonden kokers waarin zij hun munten konden deponeren. Inmiddels is de uitslag bekend.

Basisschool 't Scathe ontvangt het hoogste bedrag namelijk 460,61 euro. Basisschool De Driehoek in Aerdt 140,07 euro.

Inmiddels zijn symbolisch twee waardecheques overhandigd aan zowel 't Scathe als de Driehoek. Voor dit geld kunnen zij sportmaterialen aanschaffen voor de kinderen van de basisscholen.

De scholen en de Coop bedanken alle klanten van de supermarkt voor hun inzet en bijdrage.

 

Doekoe Scathe          Doekoe Driehoek

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!