Pannerden Actueel

Update petitie bezwaar openstellen Renbaan.

  • Hits: 2103

Op vrijdag 30 september om 11:30 uur wordt op Basisschool 't Scathe in Pannerden de petitie tegen de tweezijdige openstelling aangeboden aan een vertegenwoordiger van het college van B&W. Ouders hebben in heel Pannerden honderden handtekeningen opgehaald tegen de openstelling van de Renbaan. Dit appel op het gezonde verstand krijgt extra belang omdat pas heel kort duidelijk is dat de nieuwbouw van de school in de dorpskern minimaal een half jaar vertraging heeft opgelopen. Inmiddels zijn ook de formele zienswijzen van ca. 20 ouders ingediend bij de gemeente.

De handtekeningen werden aangeboden door een leerling, genaamd Tessa Schreven, aan wethouder Schopman.

Update:

Vrijdagmorgen heeft de oudervereniging van basisschool ‘t Scathe in Pannerden een petitie tegen het tweezijdig openstellen van de Renbaan aan wethouder Schopman (BGE) aangeboden. De ouders hadden bijna 1000 handtekeningen onder de petitie staan. Opmerkelijk was dat de wethouder de ouders opriep om hun stem bij de verdere behandeling in de Raad te laten horen. Hij hoopt dat de Raad alsnog zal besluiten om de openstelling in ieder geval uit te stellen zolang de school in haar noodlocatie zit. Zelf is hij tegenstander van het wijzigen van de huidige situatie zo liet hij de aanwezige ouders horen. Inmiddels is er een initiatief van omwonenden en ouders om de huidige situatie ook na het vertrek van de school te handhaven.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!