Pannerden Actueel

Update petitie bezwaar openstellen Renbaan.

  • Hits: 2064

Op vrijdag 30 september om 11:30 uur wordt op Basisschool 't Scathe in Pannerden de petitie tegen de tweezijdige openstelling aangeboden aan een vertegenwoordiger van het college van B&W. Ouders hebben in heel Pannerden honderden handtekeningen opgehaald tegen de openstelling van de Renbaan. Dit appel op het gezonde verstand krijgt extra belang omdat pas heel kort duidelijk is dat de nieuwbouw van de school in de dorpskern minimaal een half jaar vertraging heeft opgelopen. Inmiddels zijn ook de formele zienswijzen van ca. 20 ouders ingediend bij de gemeente.

De handtekeningen werden aangeboden door een leerling, genaamd Tessa Schreven, aan wethouder Schopman.

Update:

Vrijdagmorgen heeft de oudervereniging van basisschool ‘t Scathe in Pannerden een petitie tegen het tweezijdig openstellen van de Renbaan aan wethouder Schopman (BGE) aangeboden. De ouders hadden bijna 1000 handtekeningen onder de petitie staan. Opmerkelijk was dat de wethouder de ouders opriep om hun stem bij de verdere behandeling in de Raad te laten horen. Hij hoopt dat de Raad alsnog zal besluiten om de openstelling in ieder geval uit te stellen zolang de school in haar noodlocatie zit. Zelf is hij tegenstander van het wijzigen van de huidige situatie zo liet hij de aanwezige ouders horen. Inmiddels is er een initiatief van omwonenden en ouders om de huidige situatie ook na het vertrek van de school te handhaven.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!