Pannerden Actueel

Update KCK-camper challenge 2016: Allemaal Bedankt!

  • Hits: 2881

bedankt

Bovenstaande bedankmail hebben wij ontvangen van Gerrie & Ellie. Mede dankzij onze oproep op Pannerden.info (zie hieronder) hebben zij het gehaald!

Gerrie en Ellie, van harte proficiat en geniet ervan.

Gerrie en Ellie Sommers willen dit jaar deelnemen aan de KCK-camper challenge 2016. Zij hebben zich daarvoor
ook ingeschreven. De KCK-camper challenge 2016 is een soort wedstrijd waar 6 stellen een week lang met de camper in een land rond toeren
opdrachten vervullen, cultuur snuiven enz.
Om daarvoor in aanmerking te komen moeten zij veel stemmen krijgen. Pannerden.info wil graag meewerken om dit doel te bereiken. Klik op onderstaande link van de ANWB en lees hun verhaal. U kunt vervolgens uw stem uitbrengen.

Bezoekers aan de website bepalen wie er meegaat naar Denemarken. Verzamel daarom zoveel mogelijk stemmen! Stuur deze link naar familie, vrienden, collega’s en iedereen die u kan helpen kans te maken op deelname aan de KCK Camper Challenge.

gerrie en ellie sommers

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!