Pannerden Actueel

Petitie Bezwaar openstellen Renbaan

  • Hits: 2524
Geachte heer / mevrouw,

Na aanleiding van het besluit van 31augustus van de gemeente Rijnwaarden om het stukje Renbaan tussen de sporthal en de Nieuwstraat open te stellen voor alle gemotoriseerd verkeer in beiden richtingen ben ik een online petitie gestart om hier bezwaar tegen te maken. De OV van basisschool 't Scathe is ook in actie gekomen en zijn eveneens dergelijke handtekening acties begonnen. Wij zijn ons samen sterk aan het maken voor hetzelfde doel; GEEN ontsluiting van het nu nog verkeersluwe stukje Renbaan!

We merken dat het onder ouders van schoolgaande en/of sportende kinderen tot grote ontzetting heeft gebracht. De huidige verkeerssituatie is bij aanvang en uitgaan van,met name de school, zodanig chaotisch en onoverzichtelijk dat het zeer gevaarlijke situaties kan gaan opleveren.

Daarom wil ik aan u vragen of de volgende link wilt plaatsen op uw website, zo kunnen we nog meer mensen bereiken en er hopelijk voor zorgen dat onze kinderen veilig op school en sport komen.

Klik hier om naar de petitie te gaan!

Met vriendelijke groet,

Sandra Witjes

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!