Pannerden Actueel

Petitie Bezwaar openstellen Renbaan

  • Hits: 2494
Geachte heer / mevrouw,

Na aanleiding van het besluit van 31augustus van de gemeente Rijnwaarden om het stukje Renbaan tussen de sporthal en de Nieuwstraat open te stellen voor alle gemotoriseerd verkeer in beiden richtingen ben ik een online petitie gestart om hier bezwaar tegen te maken. De OV van basisschool 't Scathe is ook in actie gekomen en zijn eveneens dergelijke handtekening acties begonnen. Wij zijn ons samen sterk aan het maken voor hetzelfde doel; GEEN ontsluiting van het nu nog verkeersluwe stukje Renbaan!

We merken dat het onder ouders van schoolgaande en/of sportende kinderen tot grote ontzetting heeft gebracht. De huidige verkeerssituatie is bij aanvang en uitgaan van,met name de school, zodanig chaotisch en onoverzichtelijk dat het zeer gevaarlijke situaties kan gaan opleveren.

Daarom wil ik aan u vragen of de volgende link wilt plaatsen op uw website, zo kunnen we nog meer mensen bereiken en er hopelijk voor zorgen dat onze kinderen veilig op school en sport komen.

Klik hier om naar de petitie te gaan!

Met vriendelijke groet,

Sandra Witjes

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!