Pannerden Actueel

Burgernet vanaf 2011 actief in Rijnwaarden

  • Hits: 2126

In de Gelderlander van woensdag 20 oktober trof ik een artikel aan met de titel “Burgernet gaat na de jaarwisseling van start”. Strekking van het verhaal is dat in januari 2011 de politie denkt te kunnen beginnen met Burgernet in Rijnwaarden.

Recentelijk heb ik mijzelf laten registreren bij Burgernet. Een initiatief van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en de politie.
Doel van Burgernet is een samenwerking tussen burgers, gemeenten en politie om de veiligheid in de woon en werkomgeving te bevorderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven uit gemeenten.
Zo kan er een gesproken waarschuwing per telefoon of SMS verzonden worden aan alle geregistreerde deelnemers dat er een kind vermist wordt of een verzoek om uit te kijken naar een persoon of voertuig.

Aanmelden kan via www.burgernet.nl
Na het aanmelden krijgt men per post de bevestiging opgestuurd met daarbij een informatieboekje.

Hiermee kan eenieder een wezenlijke bijdrage leveren voor de veiligheid van zijn of haar omgeving.
Alleen al door zich aan te melden via Burgernet.

Ik zeg: Doen
Logo Politie Logo VNG

 

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!