Pannerden Actueel

Burgernet vanaf 2011 actief in Rijnwaarden

  • Hits: 2099

In de Gelderlander van woensdag 20 oktober trof ik een artikel aan met de titel “Burgernet gaat na de jaarwisseling van start”. Strekking van het verhaal is dat in januari 2011 de politie denkt te kunnen beginnen met Burgernet in Rijnwaarden.

Recentelijk heb ik mijzelf laten registreren bij Burgernet. Een initiatief van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en de politie.
Doel van Burgernet is een samenwerking tussen burgers, gemeenten en politie om de veiligheid in de woon en werkomgeving te bevorderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven uit gemeenten.
Zo kan er een gesproken waarschuwing per telefoon of SMS verzonden worden aan alle geregistreerde deelnemers dat er een kind vermist wordt of een verzoek om uit te kijken naar een persoon of voertuig.

Aanmelden kan via www.burgernet.nl
Na het aanmelden krijgt men per post de bevestiging opgestuurd met daarbij een informatieboekje.

Hiermee kan eenieder een wezenlijke bijdrage leveren voor de veiligheid van zijn of haar omgeving.
Alleen al door zich aan te melden via Burgernet.

Ik zeg: Doen
Logo Politie Logo VNG

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!