Pannerden Actueel

Dagbesteding Lavender van MoniCare

  • Hits: 1052

Wethouder Belinda Elfrink op bezoek bij Dagbesteding Lavender van MoniCare.

Vanaf 1 Juni 2016 heeft MoniCare Thuis in Zorg op haar nieuwe stek in de Pannerd een dagbesteding, kantoor en Thuiszorgwinkel geopend.
Op Vrijdag 25 November was wethouder Belinda Elfrink van de gemeente Rijnwaarden op werkbezoek bij de Dagbesteding "Lavender" van MoniCare.
Dagbesteding bij MoniCare is anders, hier komen niet alleen mensen met een indicatie, maar iedereen die behoefte heeft aan een praatje en of het gezellig samen spelen van een spel of knutselen is iedere dinsdag en/of vrijdagmiddag welkom in de Pannerd.


Wij willen juist mensen weer bij elkaar brengen, hen een warme en veilige omgeving bieden. Niks moet, alles mag. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen ook op oudere leeftijd heel goed zelf kunnen bepalen welke activiteiten zij per dag willen doen, onze bezoekers bepalen zelf waar zij zin in hebben.
Belinda Elfrink wethouder Rijnwaarden hecht veel waarde aan de inzet en de vernieuwende visie van MoniCare bij de uitvoering van de dagbesteding "Lavender”.

          Bel 3Bel 2

Bel 1          Monic 002

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!