Pannerden Actueel

Dagbesteding Lavender van MoniCare

  • Hits: 992

Wethouder Belinda Elfrink op bezoek bij Dagbesteding Lavender van MoniCare.

Vanaf 1 Juni 2016 heeft MoniCare Thuis in Zorg op haar nieuwe stek in de Pannerd een dagbesteding, kantoor en Thuiszorgwinkel geopend.
Op Vrijdag 25 November was wethouder Belinda Elfrink van de gemeente Rijnwaarden op werkbezoek bij de Dagbesteding "Lavender" van MoniCare.
Dagbesteding bij MoniCare is anders, hier komen niet alleen mensen met een indicatie, maar iedereen die behoefte heeft aan een praatje en of het gezellig samen spelen van een spel of knutselen is iedere dinsdag en/of vrijdagmiddag welkom in de Pannerd.


Wij willen juist mensen weer bij elkaar brengen, hen een warme en veilige omgeving bieden. Niks moet, alles mag. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen ook op oudere leeftijd heel goed zelf kunnen bepalen welke activiteiten zij per dag willen doen, onze bezoekers bepalen zelf waar zij zin in hebben.
Belinda Elfrink wethouder Rijnwaarden hecht veel waarde aan de inzet en de vernieuwende visie van MoniCare bij de uitvoering van de dagbesteding "Lavender”.

          Bel 3Bel 2

Bel 1          Monic 002

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!