Toerisme

Fietsen in en rondom Pannerden

  • Hits: 4468

Lekker fietsen in een natuurrijke omgeving? Dat kan!Op deze pagina krijgt u een paar tips van ons.

fiets

De website lekkerfietsen.nl brengt vele routes in kaart.

Door de loop van de rivieren zijn er bijzondere routes te plannen. Wij hebben het hier dan over de Rijn, Waal, Oude Rijn en Oude Waal. Een bekende route is bijvoorbeeld De drie veren tocht.

Tevens grenst Pannerden aan natuurgebied De Gelderse Poort. Dit levert voor de natuurliefhebber een streling voor het oog op tijdens de vele fietsroutes die ook door de Gelderse Poort gaan. Meer informatie hierover is ook terug te vinden via de site van de VVV.

weiland

Kortom, er is genoeg te zien. Zo is er een kasteel te bewonderen in Doornenburg, ligt Pannerden niet ver van de Duitse  grens en kunnen de watersport liefhebbers hun hart ophalen bij recreatiegebied de Bijland.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!