Toerisme

Fietsen in en rondom Pannerden

  • Hits: 4385

Lekker fietsen in een natuurrijke omgeving? Dat kan!Op deze pagina krijgt u een paar tips van ons.

fiets

De website lekkerfietsen.nl brengt vele routes in kaart.

Door de loop van de rivieren zijn er bijzondere routes te plannen. Wij hebben het hier dan over de Rijn, Waal, Oude Rijn en Oude Waal. Een bekende route is bijvoorbeeld De drie veren tocht.

Tevens grenst Pannerden aan natuurgebied De Gelderse Poort. Dit levert voor de natuurliefhebber een streling voor het oog op tijdens de vele fietsroutes die ook door de Gelderse Poort gaan. Meer informatie hierover is ook terug te vinden via de site van de VVV.

weiland

Kortom, er is genoeg te zien. Zo is er een kasteel te bewonderen in Doornenburg, ligt Pannerden niet ver van de Duitse  grens en kunnen de watersport liefhebbers hun hart ophalen bij recreatiegebied de Bijland.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!