Toerisme

Jaarlijkse kofferbakverkoop in Pannerden

  • Hits: 3508

De Stichting Recreatie & Toerisme Rijnwaarden organiseert op zondag 27 augustus 2017 in het centrum van Pannerden al weer voor de 21e keer op rij de grootste en gezelligste Kofferbakverkoop van de regio. Van 11:00 tot 16:00 uur bieden meer dan 150 particulieren weer hun tweedehands spullen vanuit hun kofferbak te koop aan.

 

De kofferbakverkoop van Pannerden is inmiddels in de wijde omtrek een begrip. Het is een hele gezellige en gemoedelijke markt in de historische kern van het dorp. Al snuffelend tussen alle curiosa vindt u altijd iets van u gading. Van porselein en kristal tot boeken, (kinder)kleding en speelgoed te veel om op te noemen, zolang het maar ik de kofferbak past. Wat u er echter niet vindt dat zijn meubelen, witgoed, levende dieren en etenswaar maar wel een hele boel gezelligheid.

De markt start om 11:00 en duurt tot 16:00 uur en de toegang is gratis
Mocht u een plaats willen reserveren om deel te nemen aan de kofferbakverkoop dan kunt u zich vanaf 1 augustus inchrijven via de mail op info@gelderseiland.nl. Een plaats kost € 8,00 er wordt een borg van € 20,00 gevraagd. Als u de plaats netjes achter laat krijgt u die aan het eind van de dag weer terug. Beide bedragen kunnen alleen contant en gepast betaald worden.


Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het Toeristisch Informatiecentrum Rijnwaarden in Tolkamer www.gelderseiland.nl.

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!