En dan dit!

Verlichting

  • Hits: 2292

De afgelopen weken hebben we op onze website een enquête gehouden waarin de vraag werd gesteld over de handtekeningactie die in Pannerden werd gevoerd tegen de neonverlichting op het dak van Woonservicecentrum Pannerden.

Hieronder vindt u de resultaten. De enquête is is precies één maand actief geweest op onze website en er werd door 71 personen op gereageerd.

Resultaat.

Mee eens. De verlichting moet verdwijnen.

41

Niet mee eens. De verlichting moet blijven zoals het nu is.

15

De verlichting mag blijven maar dan een kleiner formaat.


8

De verlichting mag blijven maar minder fel.


7

Alhoewel het lijkt alsof een ruime meerderheid aangeeft dat de verlichting moet verdwijnen, geven 30 stemmers aan daar niet mee eens te zijn en dat de verlichting mag blijven. Alleen op welke wijze de verlichting zou moeten blijven bestaan zijn de meningen verdeeld. Mogelijk binnenkort meer nieuws over dit onderwerp.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!