En dan dit!

Verlichting

  • Hits: 2353

De afgelopen weken hebben we op onze website een enquête gehouden waarin de vraag werd gesteld over de handtekeningactie die in Pannerden werd gevoerd tegen de neonverlichting op het dak van Woonservicecentrum Pannerden.

Hieronder vindt u de resultaten. De enquête is is precies één maand actief geweest op onze website en er werd door 71 personen op gereageerd.

Resultaat.

Mee eens. De verlichting moet verdwijnen.

41

Niet mee eens. De verlichting moet blijven zoals het nu is.

15

De verlichting mag blijven maar dan een kleiner formaat.


8

De verlichting mag blijven maar minder fel.


7

Alhoewel het lijkt alsof een ruime meerderheid aangeeft dat de verlichting moet verdwijnen, geven 30 stemmers aan daar niet mee eens te zijn en dat de verlichting mag blijven. Alleen op welke wijze de verlichting zou moeten blijven bestaan zijn de meningen verdeeld. Mogelijk binnenkort meer nieuws over dit onderwerp.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!