En dan dit!

Rijnwaarden Post

  • Hits: 3404

De Rijnwaarden Post valt al heel wat jaren in iedere Rijnwaardense brievenbus. Zo ook vandaag weer. Al druk bladerend door deze weekkrant begon het op te vallen dat het "Rijnwaarden" gehalte wel erg magertjes is. Als de gemeentelijke informatiepagina niet meegerekend wordt (is tenslotte een vaste rubriek) dan komt de score niet hoger dan 4 artikelen over Rijnwaarden.

Welke artikelen vinden we dan wel in de Rijnwaarden Post? Artikelen over Zevenaar, Groessen, Angerlo, Zevenaar, Duiven, weer Zevenaar, nog een keer Angerlo, Kilder, Babberich, Westervoort, Zevenaar, Zevenaar en diverse artikelen onder de noemer Regio.

Het lijkt wel of er niets te beleven valt in Rijnwaarden maar is dat werkelijk zo? Rijnwaarden kenmerkt zich juist door een sterk verenigingsleven. Wordt er dan niets ingezonden en zijn verenigingen en instellingen niet actief genoeg? Of is het zo dat ingezonden artikelen niet geplaatst worden in de Rijnwaarden Post omdat ze niet interessant genoeg zijn? Misschien eens tijd voor een enquête.

Feit is in ieder geval wel dat er zoveel regionale artikelen in de Rijnwaarden Post staan dat het misschien beter is om alle regionale weekbladen die er nu zijn maar samen te voegen in een Liemerse Post of Liemers weekblad.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!