En dan dit!

En dan nog even dit: Ons Kent Ons...

  • Hits: 1420

Mart van Ant, Sjakkie & Drieske, Jaonus van de Trekpoont, Vals Plat, Ab & Ab, de Vrollies, et cetera zijn namen die vaak geassocieerd worden met de Pronkzitting, maar het meest natuurlijk met Ons Kent Ons. Een groep oprechte amateurs die al vele jaren lang voor menig plezier hebben gezorgd binnen de Pannerdense gemeenschap. Liedjes, buuts, sketches, mimenummers, spektakelnummers maar ook ludieke acties kwamen voort uit deze creatieve groep.

Entertainment staat voorop. Maar ook de boodschap die zij op hun eigen manier brengen is duidelijk en herkenbaar. Gedragen grappen met soms een knipoog naar de lokale politiek of bekende dorpsgenoten. Inmiddels bestaan zij 40 jaar en dat betekent dat vele inwoners in deze lange periode een aandeel hebben gehad en gebracht aan OKO. Hopelijk dat deze extraverte groep niet te introvert wordt als het gaat om het vieren van dit jubileum…

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!