En dan dit!

En dan nog even dit: Een nieuw jasje...

  • Hits: 1126

Verandering van spijs doet eten. Als je dit vertaald naar onze website dan komt het overeen met het nieuwe jasje waarin wij onze website gaan steken. Een metamorfose als het ware. Veranderingen zijn niet altijd makkelijk en levert soms weerstand op. Maar je moet ook kijken naar het hoe en waarom van de veranderingen. Steeds meer mensen bekijken een website vanaf een smartphone. Zo ook onze website. Dus daar moeten wij iets mee en inmiddels is het "model" al aangeschaft. Nu nog het inrichten. Wij hopen met het nieuwe jasje ook beter in te kunnen spelen op het promoten van o.a. activiteiten via de voorpagina.

Hoe krijg je op een of andere manier de aandacht voor onze lokale activiteiten. Dat heeft onze prioriteit en dat proberen wij dus nog prominenter naar voren te krijgen. Helaas hebben de PR verantwoordelijken binnen onze gemeenschap hier toch een andere mening over. Een poster wordt gemaakt, de Rijnwaarden Post aangeschreven en zo ook Het Gemeente Nieuws. Dat doet men via de mail wat een mooi medium is. Echter vergeet men ons in te lichten via hetzelfde medium. Op een of andere manier zitten wij niet op het netvlies (lees: draaiboek) van menig PR verantwoordelijke. En dat terwijl wij een digitaal platform zijn die meer dan 250 bezoekers per dag mag verwelkomen! Een ding is zeker: aan een dood paard trekken is doodvermoeiend. Een activiteit niet melden is doodzonde...

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!