Geschiedenis

RK Toneelvereniging KNA

  • Hits: 4821

Creativiteit en kunst hebben altijd al bestaan in Pannerden. Nog steeds is de Pronkzitting in Pannerden een van de hoogtepunten qua amusement, herkenbaarheid en gezelligheid. Vele oprechte amateurs hebben al op het toneel gestaan om de bezoekers te amuseren met hun kunsten en scherpe dialogen. Zang, dans, mime, sketchjes, buuts, spektakelnummers, en nog veel meer is te aanschouwen.

Ook in het verleden was men al bezig met creativiteit en toneel. Zo bestond er ook de groep Rooms Katholiek Toneelvereniging Kunst na Arbeid Pannerden. Op deze foto staan de volgende kunstbeoefenaars:

Kunst na Arbeid
Kunst na Arbeid Pannerden

Van links naar rechts:
Staand: Gerard Berends, Sander Lubbers, Wim van Ophuizen, Cup Bekker, Hent van Ophuizen, Hent Schreven, Thé Groenen en Arnold Arends.
Zittend aan tafel: Thé van Huet, Gerrit Willemsen en Evert de Ruiter.
Zittend op de grond: Cup Leenders en Piet Pes.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!