Geschiedenis

RK Toneelvereniging KNA

  • Hits: 4720

Creativiteit en kunst hebben altijd al bestaan in Pannerden. Nog steeds is de Pronkzitting in Pannerden een van de hoogtepunten qua amusement, herkenbaarheid en gezelligheid. Vele oprechte amateurs hebben al op het toneel gestaan om de bezoekers te amuseren met hun kunsten en scherpe dialogen. Zang, dans, mime, sketchjes, buuts, spektakelnummers, en nog veel meer is te aanschouwen.

Ook in het verleden was men al bezig met creativiteit en toneel. Zo bestond er ook de groep Rooms Katholiek Toneelvereniging Kunst na Arbeid Pannerden. Op deze foto staan de volgende kunstbeoefenaars:

Kunst na Arbeid
Kunst na Arbeid Pannerden

Van links naar rechts:
Staand: Gerard Berends, Sander Lubbers, Wim van Ophuizen, Cup Bekker, Hent van Ophuizen, Hent Schreven, Thé Groenen en Arnold Arends.
Zittend aan tafel: Thé van Huet, Gerrit Willemsen en Evert de Ruiter.
Zittend op de grond: Cup Leenders en Piet Pes.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!