Geschiedenis

Geschiedenis van De HULO: deel 3

  • Hits: 2281

Aan de hand van de artikelen over de HULO hebben wij twee reacties binnen gekregen van meneer Cliff Willets uit Engeland.
Meneer Willets heeft ons artikel gelezen en heeft wat informatie over zijn tijd bij de HULO.

Cliff is aangenomen door Anton van Huet in oktober 1966 als Service Manager voor de HULO in Eaglescliffe > County Durham (nu Teesside).
In oktober van 1966 is Cliff ook naar de HULO in Pannerden gekomen voor 3 weken. Na terugkomst in Engeland hebben ze een kleine fabriek opgezet in EaglesCliffe.
Hij heeft met veel nederlandse mensen gewerkt om de steenbakkerij apparatuur te plaatsen. Dit heeft hij zowel in Engeland als Ierland en Zuid-Afrika gedaan.
Al met al heeft hij 11 jaar lang bij de HULO gewerkt.

Cliff heeft nog een tweede mailtje gestuurd over met wie hij allemaal gewerkt heeft.

In zijn 11 jaren bij de HULO heeft Cliff een aantal mensen leren kennen.
Letterlijk overgenomen zijn dit: Jan Wesselcamp, Tony Romer, Tony Peters, Herman Giebels, Herbert Smaak, Leo Robinson, Nico Schrievan.
Gerrit van Huet, Louis van Huet, Henk van Huet en ook Tony van Huet en zijn gezin.

Tony van Huet zijn harde werk werd niet gewardeerd in Engeland, het heeft daar dezelfde economische problemen gehad als hier.
Cliff vond het jammer om te horen dat de HULO in Pannerden ook gestopt is en hoopt dat Pannerden aan het herstellen is van deze moeilijke tijden.

Cliff heeft een aantal foto's opgestuurd van de HULO in Engeland en Afrika.

Scan0009
Scan0011
Scan0012
Scan0013
Scan00141
Scan00142
Scan0015
Scan0016
Scan0017
Scan0018
Scan0019
01/11 
start stop bwd fwd

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!