Geschiedenis

Geschiedenis van De HULO: deel 3

  • Hits: 2349

Aan de hand van de artikelen over de HULO hebben wij twee reacties binnen gekregen van meneer Cliff Willets uit Engeland.
Meneer Willets heeft ons artikel gelezen en heeft wat informatie over zijn tijd bij de HULO.

Cliff is aangenomen door Anton van Huet in oktober 1966 als Service Manager voor de HULO in Eaglescliffe > County Durham (nu Teesside).
In oktober van 1966 is Cliff ook naar de HULO in Pannerden gekomen voor 3 weken. Na terugkomst in Engeland hebben ze een kleine fabriek opgezet in EaglesCliffe.
Hij heeft met veel nederlandse mensen gewerkt om de steenbakkerij apparatuur te plaatsen. Dit heeft hij zowel in Engeland als Ierland en Zuid-Afrika gedaan.
Al met al heeft hij 11 jaar lang bij de HULO gewerkt.

Cliff heeft nog een tweede mailtje gestuurd over met wie hij allemaal gewerkt heeft.

In zijn 11 jaren bij de HULO heeft Cliff een aantal mensen leren kennen.
Letterlijk overgenomen zijn dit: Jan Wesselcamp, Tony Romer, Tony Peters, Herman Giebels, Herbert Smaak, Leo Robinson, Nico Schrievan.
Gerrit van Huet, Louis van Huet, Henk van Huet en ook Tony van Huet en zijn gezin.

Tony van Huet zijn harde werk werd niet gewardeerd in Engeland, het heeft daar dezelfde economische problemen gehad als hier.
Cliff vond het jammer om te horen dat de HULO in Pannerden ook gestopt is en hoopt dat Pannerden aan het herstellen is van deze moeilijke tijden.

Cliff heeft een aantal foto's opgestuurd van de HULO in Engeland en Afrika.

Scan0009
Scan0011
Scan0012
Scan0013
Scan00141
Scan00142
Scan0015
Scan0016
Scan0017
Scan0018
Scan0019
01/11 
start stop bwd fwd

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!