Geschiedenis

1926: Kermisfoto familie Wezendonk

  • Hits: 2445

 foto uit 1926 van de famile wezendonk uit pannerden

Van Herman Wezendonk ontvingen wij deze foto. Het vermoeden bestaat dat deze foto op de zelfde dag is gemaakt (waarschijnlijk ook door de zelfde fotograaf) als wanneer de Kermis groepsfoto is gemaakt. Klik hier om naar dit artikel te gaan!
Antonia staat namelijk ook op de Kermisfoto en de kleding lijkt identiek. Zo ook Hent en Lei. Ook deze foto, is net als de groepsfoto, voor de schutterstent gemaakt. De namen staan hieronder vermeld en wij beseffen maar al te goed dat het steeds moeilijker zal worden om, bij foto's die zo ver terug gaan in de tijd, de juiste namen te kunnen achterhalen. Daarom zijn wij blij dat Herman nog de namen heeft kunnen achterhalen waarvoor dank.

Achterste rij:

Antonia Wezendonk – Jansen, Evert Wezendonk en Hent Wezendonk (van de Deukerdijk) met op zijn knie Theo (Dei) Wezendonk.

Voorste rij:

H.G. (Maje) Wezendonk met op zijn knie Ef Wezendonk, Nel Wezendonk en Lei Rutten – Wezendonk.

Foto genomen voor de Schutterstent. Jaartal 1926.

Foto: Herman Wezendonk (zoon van Ef)

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!