Geschiedenis

1926: Kermisfoto familie Wezendonk

  • Hits: 2505

 foto uit 1926 van de famile wezendonk uit pannerden

Van Herman Wezendonk ontvingen wij deze foto. Het vermoeden bestaat dat deze foto op de zelfde dag is gemaakt (waarschijnlijk ook door de zelfde fotograaf) als wanneer de Kermis groepsfoto is gemaakt. Klik hier om naar dit artikel te gaan!
Antonia staat namelijk ook op de Kermisfoto en de kleding lijkt identiek. Zo ook Hent en Lei. Ook deze foto, is net als de groepsfoto, voor de schutterstent gemaakt. De namen staan hieronder vermeld en wij beseffen maar al te goed dat het steeds moeilijker zal worden om, bij foto's die zo ver terug gaan in de tijd, de juiste namen te kunnen achterhalen. Daarom zijn wij blij dat Herman nog de namen heeft kunnen achterhalen waarvoor dank.

Achterste rij:

Antonia Wezendonk – Jansen, Evert Wezendonk en Hent Wezendonk (van de Deukerdijk) met op zijn knie Theo (Dei) Wezendonk.

Voorste rij:

H.G. (Maje) Wezendonk met op zijn knie Ef Wezendonk, Nel Wezendonk en Lei Rutten – Wezendonk.

Foto genomen voor de Schutterstent. Jaartal 1926.

Foto: Herman Wezendonk (zoon van Ef)

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!