Geschiedenis

1974: Foto uit 1974 - wie zijn dit?

  • Hits: 2044

4 jonge dames op een foto uit 1974 in Pannerden

Foto's digitaliseren is belangrijk als je foto's op een juiste wijze wilt bewaren en eventueel wilt delen met anderen. Zo ook met deze foto. Echter weet men niet wie de jonge dames zijn die op deze foto staan afgebeeld. Wie weet wie deze jonge dames zijn op deze in 1974 gemaakte foto?

Dat was de vraag die wij gisteren (zondag 1 maart 2015) geplaatst hadden. Een kleine twee uur later hadden al velen gereageerd en zijn de namen bekend. Dank aan eenieder.

Zo blijkt maar weer dat dit een prachtig en krachtig medium kan zijn. Wordt vervolgd...

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!