Geschiedenis

1974: Foto uit 1974 - wie zijn dit?

  • Hits: 1986

4 jonge dames op een foto uit 1974 in Pannerden

Foto's digitaliseren is belangrijk als je foto's op een juiste wijze wilt bewaren en eventueel wilt delen met anderen. Zo ook met deze foto. Echter weet men niet wie de jonge dames zijn die op deze foto staan afgebeeld. Wie weet wie deze jonge dames zijn op deze in 1974 gemaakte foto?

Dat was de vraag die wij gisteren (zondag 1 maart 2015) geplaatst hadden. Een kleine twee uur later hadden al velen gereageerd en zijn de namen bekend. Dank aan eenieder.

Zo blijkt maar weer dat dit een prachtig en krachtig medium kan zijn. Wordt vervolgd...

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!