Informatieve series

Geschiedenis Martinuskerk deel 9

  • Hits: 2501

RONDOM EN IN DE KERK

Foto uit 1952, afbeelding met het oude kerkhof grenzend aan het Dorpsplein

Het deel van het oude kerkhof wat direct grenst aan het dorpsplein is tijdens de herinrichting van het centrum in 1998 veranderd in een Franse tuin. Een deel van het kerkhof ter plaatse van de oude kastanjeboom is nog in de oorspronkelijke staat.

Foto 2005, afbeelding van de in 1998 aangebrachte "Franse tuin"

Foto's met betrekking tot de restanten van het oorspronkelijke kerkhof.

Ook de afgelopen jaren zijn er ingrijpende vernieuwingen uitgevoerd, zo is begin 2000 is het binnenschilderwerk grondig aangepakt, is er nieuwe verlichting boven het altaar aangebracht en is de geluidsinstallatie geheel vernieuwd en zijn er voorzieningen getroffen voor slechthorenden

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!