Toen en nu

Toen en nu: Steenfabriek bij de Kijfwaard

  • Hits: 6079

In het woonhuis woonde de familie Hubbers. De heer Tinus Hubbers was stoker op de fabriek. In de jaren 60 woonde er de familie Schreven, later Gert en Thea Rooding en als laatste hebben er verschillende Turkse steenfabriek arbeiders gewoond. Waar de auto staat was vroeger de kantine en de wasgelegenheden. Later is dit ook omgebouwd als verblijven voor de Turkse steenfabriek arbeiders.

Deze foto geeft de situatie weer zoals het heden is met links op de foto de tunneloven. Vooruitgang en techniek hebben in een aantal jaren het aangezicht verandert in een moderne baksteenindustrie.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!