Toen en nu

Toen en nu: Steenfabriek bij de Kijfwaard

  • Hits: 5994

In het woonhuis woonde de familie Hubbers. De heer Tinus Hubbers was stoker op de fabriek. In de jaren 60 woonde er de familie Schreven, later Gert en Thea Rooding en als laatste hebben er verschillende Turkse steenfabriek arbeiders gewoond. Waar de auto staat was vroeger de kantine en de wasgelegenheden. Later is dit ook omgebouwd als verblijven voor de Turkse steenfabriek arbeiders.

Deze foto geeft de situatie weer zoals het heden is met links op de foto de tunneloven. Vooruitgang en techniek hebben in een aantal jaren het aangezicht verandert in een moderne baksteenindustrie.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!