Toen en nu

Toen en nu: Boerenleenbank

  • Hits: 3211

Boerenleenbank 1967:

Foto in 1967 gemaakt door Burgemeester Havermans. Destijds was de bank nog bekend als de Boerenleenbank. Later hernoemd tot Rabobank.

Voormalige Boerenleenbank nu:

Inmiddels is ook de Rabobank verhuisd naar het complex genaamd "De Cirkel". In het voormalige bankgebouw in momnteel een kapperzaak gehuisvest met daarboven een aantal appartementen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!