Toen en nu

Toen en nu: Kerkstraat

  • Hits: 4010

Kerkstraat 1935

Achterste huis: café De Zwaan dat vele jaren in bezit is geweest van de familie Willems.

Voorste huis: Het café Hoijinck werd zoals op de foto te zien is overgenomen door van Lier.

Daarna door Jan Lubbers, Gert van Huet en Stronkman.

Kerkstraat 2011

Achterste huis kent een geschiedenis van Café De Zwaan tot en met Café De Dijk. Van feestzaal tot supermarkt, van VéGé tot en met Discotheek. Momenteel Café zaal De Dijk van Wim en Monique Reijmer.

Voorste huis, zoal in 1935 aangegeven, kent een geschiedenis als café van diverse eigenaren. Ook gediend als gewoon woonhuis en bakkerij. Momenteel  modewinkel van Helga Roelofs "meer dan mode alleen".

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!