Toen en nu

Toen en nu: Kerkstraat

  • Hits: 3926

Kerkstraat 1935

Achterste huis: café De Zwaan dat vele jaren in bezit is geweest van de familie Willems.

Voorste huis: Het café Hoijinck werd zoals op de foto te zien is overgenomen door van Lier.

Daarna door Jan Lubbers, Gert van Huet en Stronkman.

Kerkstraat 2011

Achterste huis kent een geschiedenis van Café De Zwaan tot en met Café De Dijk. Van feestzaal tot supermarkt, van VéGé tot en met Discotheek. Momenteel Café zaal De Dijk van Wim en Monique Reijmer.

Voorste huis, zoal in 1935 aangegeven, kent een geschiedenis als café van diverse eigenaren. Ook gediend als gewoon woonhuis en bakkerij. Momenteel  modewinkel van Helga Roelofs "meer dan mode alleen".

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!