Toen en nu

Toen en nu: van Klooster naar WSC

  • Hits: 1930

pannerden klooster in 1978

Deze afbeelding laat de achterzijde zien van het voormalige klooster in 1978. Deze was destijds in gebuik als Bejaardenhuis. Deze term is achterhaald en zo ook dit gebouw. Hij is er niet meer en daarvoor in de plaats is het Woon service Centrum gekomen.
Met een beetje passen en meten heeft Frans Willemsen geprobeerd om vanuit de zelfde positie onderstaande foto te maken. En dat is prima gelukt. Een totaal nieuw gebouw met meerdere functionaliteiten die officieel in 2009 werd geopend.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Diafaan!

Het WSC in 2013 te Pannerden

Het "oude klooster" kreeg het zwaar te verduren in de tweede wereldoorlog. Onderstaande foto laat zien dat de gevel niet geheel ongeschonden uit de strijd kwam.

klooster beschadigd

Foto's aangeleverd door Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!