Toen en nu

Toen en nu: van Klooster naar WSC

  • Hits: 1984

pannerden klooster in 1978

Deze afbeelding laat de achterzijde zien van het voormalige klooster in 1978. Deze was destijds in gebuik als Bejaardenhuis. Deze term is achterhaald en zo ook dit gebouw. Hij is er niet meer en daarvoor in de plaats is het Woon service Centrum gekomen.
Met een beetje passen en meten heeft Frans Willemsen geprobeerd om vanuit de zelfde positie onderstaande foto te maken. En dat is prima gelukt. Een totaal nieuw gebouw met meerdere functionaliteiten die officieel in 2009 werd geopend.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Diafaan!

Het WSC in 2013 te Pannerden

Het "oude klooster" kreeg het zwaar te verduren in de tweede wereldoorlog. Onderstaande foto laat zien dat de gevel niet geheel ongeschonden uit de strijd kwam.

klooster beschadigd

Foto's aangeleverd door Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!