Bibliotheek Servicepunt Pannerden

Corona-virus: Maatregelen Kunstwerk!

  • Hits: 1010

Het onvermijdelijke moment is gekomen. De Nederlandse overheid heeft besloten dat alle scholen, kinderdagverblijven en sportinstellingen tot in ieder geval 6 april a.s. gesloten moeten blijven.
Dit betekent ook dat Kunstwerk! haar maatregelen heeft getroffen;

Bibliotheken
De bibliotheken zijn t/m 6 april a.s. gesloten.
Heb je thuis nog materialen? Geen zorgen! Wij hebben de uitleentermijn verlengd tot dinsdag 28 april 2020. Na deze uitleentermijn kun je de materialen ook online verlengen via Mijn Menu op onze website. Heb je de geleende materialen al een keer verlengd? Neem dan contact met ons op, dan zullen we het handmatig voor je aanpassen.
Uiteraard kun je als bibliotheek lid gewoon boeken blijven lenen via de online bibliotheek of via de Luisterbieb.

kind in boom 0017

Het Musiater
Alle voorstellingen in Het Musiater zijn t/m 6 april afgelast. Er worden vervangende data gezocht en de bezoekers worden hier op korte termijn over geïnformeerd.
De kassa van Het Musiater is gesloten.

Muziekschool/ Volksuniversiteit
Alle cursussen en muzieklessen t/m 6 april gaan niet door.
Wij hopen de cursussen en lessen weer te kunnen hervatten op maandag 6 april a.s.
De docenten zullen proberen om de gemiste lessen zoveel mogelijk in te halen. Hierover zullen individuele afspraken worden gemaakt tussen de leerling(en) en docent.

Liemers Museum
Tentoonstelling over Flying Officer Mervyn Wheatley te zien bij Kunstwerk! Liemers Museum
De tentoonstelling is een eerbetoon aan de omgekomen Flying Officer Mervyn Wheatley en alle piloten die gedurende de oorlog fotoverkenningsvluchten verricht hebben die de bevrijding van Europa mogelijk hebben gemaakt. Op 22 maart 1940 vliegt Flying Officer Mervyn Wheatley in een aangepaste Spitfire boven Duitsland om luchtfoto’s te maken. De Spitfire was alleen voorzien van twee camera’s waardoor het hoger kon vliegen. Op de Nederlands Duitse grens werd de Spitfire neergeschoten. Het vliegtuig stort neer bij Herwen maar het lichaam van Wheatley komt terecht bij het Duitse Düffelward. Daar wordt hij met volledig Duitse militaire eer begraven. Kunstwerk! Liemers Museum werkt voor deze tentoonstelling samen met Sander Woonings, die al 30 jaar onderzoek doet naar Mervyn Wheatley en de crash. De tentoonstelling toont ook hoe de luchtfotoverkenning zich uit ontwikkelde tot de satellietfotografie van nu.
De tentoonstelling Flying Officer Mervyn Wheatley; op fotoverkenning voor Vrijheid is te zien t/m woensdag 20 mei, van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur in de ruimte vóór het nieuwe Liemers Museum in Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27, Zevenaar. Zolang het gemeentehuis geopend is, is deze tentoonstelling vrij te bezoeken.

wh

Informatie
Meer informatie is terug te vinden op www.liemerskunstwerk.nl
Uiteraard zijn wij wel gewoon bereikbaar via telefoon (085 - 0409971), maar bij voorkeur per e-mail (info@liemerskunstwerk.nl).

Wij beraden ons deze week over creatieve mogelijkheden die wij je de komende tijd kunnen bieden, zodat wij hopelijk het leed op die manier kunnen verzachten.
We houden je hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief, de website en social media.

Het is ongekend wat er gebeurt en dit brengt met zich mee dat dit voor iedereen een nieuwe situatie is. We proberen binnen onze mogelijkheden de juiste oplossingen te vinden.
Voor nu; blijf gezond en we hopen je snel weer te zien bij Kunstwerk!.

Joomla Social by OrdaSoft!

 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden  

Geen

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!