Kunstwerk! cursussen

Kunstwerk! Educatie

Taalcursus Spaans 1 intensief
Dit is een taalcursus voor diegenen die de beginselen van een taal in hoog tempo willen leren. In een korte periode wordt dezelfde stof behandeld als in de gewone jaarcursus niveau 1. Deze cursus is dan ook speciaal bedoeld voor personen die niet in de gelegenheid waren deel te nemen aan de cursus die in september van start is gegaan. Nu dus geen ‘verloren jaar’ meer, dankzij deze ‘intensiefcursus’.
Spaans is een goede keuze omdat het een wereldtaal is. En het is geen moeilijke taal.
In 14 lessen leer je de basis van deze taal: grammatica, woordenschat, lezen, luisteren, schrijven en het belangrijkste: spreken. Al snel ga je de taal in de praktijk gebruiken tijdens bijvoorbeeld vakantie. Het boek biedt de leerstof aan via gevarieerde thema’s zoals: reizen, contact leggen, eten, enz. Het is leuk en motiverend om in een groep, samen met een ervaren docente, deze taal te leren.
Je bent van harte welkom! ¡Bienvenidos!

Locatie: Turmac Cultuurfabriek, lokaal 21
Docent: Marieke Rutten-Gerrits

Dag/tijd: Dinsdag 12 januari 2021, 20.30 uur

Aantal lessen: 13 lessen van 105 minuten

Prijs: € 182,-

 spaans

 Kunstwerk! de Bibliotheek Boekentip!

Thuis jaarfeesten vieren in de herfst en winter met Lisa Wade en Daan Rot

Een boek over hoe je dat nu doet, leuke herfststukjes maken, iets origineels hebben voor Sinterklaas, zonder dat je van alles vergeet en ondertussen je kinderen op tijd naar school brengen, werken en eten koken. Door de mooie vormgeving van het boek met kleurrijke foto's, de leuke ideeën, die makkelijke toepasbaar zijn en niet heel veel tijd kosten, raak je als lezer geïnspireerd. Bedankt Lisa en Daan! Jullie nodigen ons uit om samen met het gezin naar buiten te gaan, samen het eten voor te bereiden, verhalen te vertellen en veel te zingen. Dit eerste deel begint met 11 november en behandelt de herfst- en winterfeesten. Veel leesplezier! Voor meer informatie www.debibliotheekliemers.nl

Boekentip herfst

Kunstwerk! Muziekschool

Maak kennis met een instrument

Denk je erover om muzieklessen te nemen op het instrument van je dromen, maar wil je eerst kijken of het wel bevalt? Geef je dan op voor de korte keuze cursus. Je krijgt zeven lessen op het instrument van je keuze. Het instrument kun je gedurende de cursus lenen bij de muziekschool.

Korte keuze cursus (leeftijd 8 – 17 jaar)

Start cursus: het hele schooljaar

Dag/tijd: in overleg met docent             

Locatie: in overleg met docent

Aantal lessen: 7 lessen van 20 minuten

Prijs: € 82,-

 Muziekles Drum Finn Henjes

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.