Kunstwerk!

De Nationale Voorleesdagen bij Kunstwerk! de Bibliotheek

Van woensdag 20 januari tot en met zaterdag 30 januari 2021 vinden voor de 18e keer De Nationale Voorleesdagen plaats. Tijdens deze periode schenkt Nederland nog meer aandacht aan het voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Kunstwerk! de Bibliotheek luidt deze Voorleesdagen in met een livestream op Facebook op woensdag 20 januari a.s. om 11.00 uur. Daarnaast kunnen alle leden van de bibliotheek een leuke verrassingstas reserveren.

De Nationale Voorleesdagen 2021

Voorlezen maakt je leuker, want voorlezen is goed voor de taalontwikkeling. Zo komen peuters en kleuters in aanraking met nieuwe woorden, leren hoe een zin opgebouwd is en wordt hun woordenschat én taalbegrip vergroot. Het doel van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De campagne is een project van Stichting Lezen en wordt georganiseerd door Stichting CPNB.

Voorleesmomenten

Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert drie online voorleesmomenten via Facebook en zijn gratis te volgen via de Facebookpagina ‘Liemers Kunstwerk’. De voorleesmomenten vinden plaats op:

  • Woensdag 20 januari om 11.00 uur vanuit de bibliotheek in Zevenaar
  • Vrijdag 22 januari om 11.00 uur vanuit de bibliotheek in Westervoort
  • Donderdag 28 januari om 11.00 uur vanuit de bibliotheek in Duiven

De livestream is op het geplande tijdstip te vinden op de tijdlijn van de Facebookpagina van Liemers Kunstwerk. Als de livestream nog niet te zien is, wordt het aangeraden om de pagina te vernieuwen of de Facebookapp opnieuw op te starten.

coco kan het cover loes riphagenweb                         NVD21 Coco kan het prentenboek vh jaar 1080x1080

 

Verrassingstas

Ben je lid van de bibliotheek, dan kun je t/m maandag 1 maart a.s. een verrassingstas reserveren bij de vestigingen in Duiven, Westervoort en Zevenaar. In deze tas zitten onder andere twee prentenboeken en een kleurplaat voor kinderen van 0-4 jaar. Het verrassingstasje is gratis te reserveren op www.debibliotheekliemers.nl

Lid worden is leuk

Een bibliotheekpas is voor kinderen tot 18 jaar gratis. Daarmee heb je ook toegang tot onder andere de Digitale Voorleestas, online luisterboeken en de voorleeshoek. Wil je een verrassingstas reserveren, maar ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan via www.debibliotheekliemers.nl/lid-worden

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.