Kunstwerk! cursussen

Leer online en blijf je ontwikkelen
Als lid van Kunstwerk! de Bibliotheek kun je vanaf maandag 1 februari a.s. gratis leuke online cursussen volgen. Bijvoorbeeld om beter te communiceren, je persoonlijke kracht te ontdekken, je commerciële vaardigheden te ontwikkelen of een vreemde taal te leren. Kunstwerk! biedt (online) diensten aan voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.

De online cursussen worden aangeboden door Soofos en GoodHabitz. De online cursussen zijn straks te vinden via bibliotheek.nl. Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je een interessante cursus kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt en in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig.

online cursussen visualHerinnering nieuwe Donorwet
Op 1 juli jl. is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente komt in het Donorregister. Inwoners uit de Liemers die nog geen keuze hebben gemaakt, krijgen in januari een brief van de overheid als herinnering. Maak je dan nog steeds geen keuze dan komt er achter je naam “geen bezwaar tegen orgaandonatie” te staan. Voor de mensen die het lastig vinden hier een keuze in te maken, kan Kunstwerk! helpen.
Heb je je keuze nog niet geregistreerd in het nieuwe Donorregister en heb je hier uitleg of hulp bij nodig? Neem dan contact op met het online Digi-Taalhuis /Informatiepunt Digitale overheid van Kunstwerk! de Bibliotheek via telefoonnummer 0316-581838. We geven je telefonisch stap voor stap uitleg via een speciale oefenomgeving op onze website. Indien nodig kunnen we ook met je beeldbellen. Na de uitleg kun je zelf je keuze vastleggen via www.donorregister.nl. Deze keuze kan altijd weer aangepast worden.

Donorregistratie

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.