Kunstwerk!

Boek aan Huis, de bezorgdienst van Kunstwerk! de Bibliotheek

Lees je graag maar ben je aan huis gebonden door ouderdom, (tijdelijke) handicap of langdurige ziekte, en daardoor niet in staat de bibliotheek te bezoeken? Dan is er voor jou de dienst Boek aan Huis, een service van Kunstwerk! de Bibliotheek.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden je boekwensen geïnventariseerd en nadere afspraken gemaakt m.b.t. bezorgen en ophalen. Hierna word je regelmatig bezocht door een enthousiaste vrijwilliger die een nieuwe collectie boeken, luisterboeken, Dvd’s en tijdschriften voor je meeneemt en weer ophaalt. Deze service kost niets als je een jaarabonnement van de bibliotheek hebt. 

Heb je interesse in de dienst Boek aan Huis, ken je iemand die hiervan gebruik zou willen maken, wil je je als vrijwilliger inzetten voor deze service bel 085-0409971 of mail naar info@liemerskunstwerk.nl.

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl

Boek aan Huis

 

400 Culturele instellingen dromen de zalen alweer vol. Droom mee!


Wat begon als een hoopvolle tekst speciaal geschreven voor één theater werd al snel omarmd door de gehele culturele sector en groeide uit tot een poëtisch statement dat sector breed wordt verspreid. Aan alle mensen die theater en in het bijzonder Het Musiater in Zevenaar, een warm hart toedragen.

Het kunstwerk, bestaande uit een column, geschreven door Jan Beuving en een video, welke gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. De 400 theaters, podia, producenten, impresariaten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen kijken reikhalzend uit naar dat moment.

Hans van Manen (dans), Peter Pannekoek (cabaret), Soumaya Ahouaoui (toneel), Jaap van Zweden (muziek) en Simone Kleinsma (musical) spraken deze op tekst gezette hoop uit. Verder werd er samen gewerkt met danser Uri Eugenio en een viertal pianisten: Hannes Minnaar, Yang Yang Cai, Helena Basilova en Iris Hond. Zij spelen op 4 vleugels een deel uit Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Regisseur van de video is Katja Akkerman.

De hele culturele sector zal die belofte straks waarmaken. Zij zullen er staan, als ze weer mogen. Maar vandaag komt de sector wel samen naar buiten met één boodschap. Eentje die niet zeurt, maar hoop geeft. En bovenal de kracht van kunst laat zien.’ Kijk voor meer informatie, de column, video op www.droom-mee.nl

 ‘’Kunstwerk! Het Musiater is klaar om te spelen.

Kunstwerk! wacht - met jou - op de rook.’’

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl

Dromen de zalen vol 2

Dromen de zalen vol

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.