Kunstwerk!

Spannende tijden bij Kunstwerk! de Bibliotheek

Tijdens de Thriller Tiendaagse van woensdag 17 februari tot en met vrijdag 26 februari 2021 worden thrillers en detectives onder de aandacht gebracht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Ben je lid van de bibliotheek en is dit jouw favoriete genre? Reserveer dan een verrassingstas met 2 spannende thrillerboeken. De eerste 40 tassen bevatten een editie van het Scandi Thriller Magazine. Maar wees er snel bij want op=op!

De Coronaperiode is hét moment om meer boeken te lezen. Genieten van een stapel spannende boeken vol met acties en bloedstollende avonturen. Je kunt niet wachten tot je op de laatste bladzijde van het boek bent beland en eindelijk weet wie de moordenaar is. In de zorgvuldig samengestelde Kunstwerk! verrassingstas zit een selectie van verschillende spannende boeken. Spannende e-books en luisterboeken leen je via de website Kunstwerk! de Bibliotheek. Nog geen lid van de bibliotheek? Kijk dan eens op de website of neem contact op met de medewerkers van Kunstwerk! de Bibliotheek voor meer informatie over de verschillende abonnementsvormen.

Je kunt de verrassingstas reserveren via www.debibliotheekliemers.nl/thrillertiendaagse. Vul het reserveringformulier in met je naam, pasnummer, telefoonnummer en afhaalvestiging.  De tas is te reserveren voor de vestigingen in Duiven, Westervoort en Zevenaar.

 

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl

Spanning boeken

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.