Bibliotheek Servicepunt Pannerden

Kunstwerk!

  • Hits: 509

Spannende tijden bij Kunstwerk! de Bibliotheek

Tijdens de Thriller Tiendaagse van woensdag 17 februari tot en met vrijdag 26 februari 2021 worden thrillers en detectives onder de aandacht gebracht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Ben je lid van de bibliotheek en is dit jouw favoriete genre? Reserveer dan een verrassingstas met 2 spannende thrillerboeken. De eerste 40 tassen bevatten een editie van het Scandi Thriller Magazine. Maar wees er snel bij want op=op!

De Coronaperiode is hét moment om meer boeken te lezen. Genieten van een stapel spannende boeken vol met acties en bloedstollende avonturen. Je kunt niet wachten tot je op de laatste bladzijde van het boek bent beland en eindelijk weet wie de moordenaar is. In de zorgvuldig samengestelde Kunstwerk! verrassingstas zit een selectie van verschillende spannende boeken. Spannende e-books en luisterboeken leen je via de website Kunstwerk! de Bibliotheek. Nog geen lid van de bibliotheek? Kijk dan eens op de website of neem contact op met de medewerkers van Kunstwerk! de Bibliotheek voor meer informatie over de verschillende abonnementsvormen.

Je kunt de verrassingstas reserveren via www.debibliotheekliemers.nl/thrillertiendaagse. Vul het reserveringformulier in met je naam, pasnummer, telefoonnummer en afhaalvestiging.  De tas is te reserveren voor de vestigingen in Duiven, Westervoort en Zevenaar.

 

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl

Spanning boeken

Joomla Social by OrdaSoft!

 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden  

Geen

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!