Webpanel Zevenaar.

De gemeente Zevenaar en RSD de Liemers vinden het belangrijk om gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites te hebben. Gebruikers (denk aan o.a. inwoners) moeten makkelijk hun weg kunnen vinden. Om beide websites nog verder door te ontwikkelen is input vanuit de gebruikers essentieel. Zij maken dagelijks gebruik van de sites. Is alle informatie vindbaar? Is de indeling van de sites handig? Zijn de menustructuren te begrijpen? Zijn de kleurcontrasten duidelijk? Zomaar wat vragen waar we graag antwoord op zouden willen hebben. Om deze reden richten we het Webpanel Zevenaar op.

Start webpanel

Iedereen (jong en oud – verschillende achtergronden) kan zich aanmelden via de gemeentelijke website: www.zevenaar.nl/webpanel.
Het webpanel wordt een aantal keer per jaar gevraagd om mee te denken. Er wordt gebruikgemaakt van digitale vragenlijsten. Deelnemers ontvangen in april 2021 de eerste vragenlijst. Zodra het weer mogelijk is organiseren we ook een bijeenkomst op het gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst testen we de website op gebruiksvriendelijkheid.

In de ideale situatie zijn verschillende leeftijdsgroepen en een mix van doelgroepen vertegenwoordigd in het webpanel. Denk bijvoorbeeld aan jongeren, ouderen, ondernemers, maar ook mensen met een beperking (denk aan slechtzienden of laaggeletterden). Deelname is op vrijwillige basis. Het zou heel fijn zijn als jullie willen deelnemen aan het panel. Kennen jullie mensen binnen jullie netwerk die het wellicht interessant vinden om ook deel te nemen? Stuur deze uitnodiging dan gerust door of deel de berichtgeving via de eigen kanalen.

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.