Nieuw aanbiedstation 7Poort stap dichterbij

De handtekeningen zijn gezet voor de aankoop van de grond voor het nieuwe aanbiedstation in Zevenaar. Hiermee is de komst van aanbiedstation op BusinessPark 7Poort weer een stap dichterbij. Wethouder Nanne van Dellen was aanwezig namens de gemeente Zevenaar als verkopende partij en de wethouders Walter Gerritsen (Montferland) en Carla Koers (Zevenaar) als bestuurders van Reinigingsdienst De Liemers (RDL), dat het nieuwe aanbiedstation gaat beheren.
Unieke kavel en ontwerp
Alle drie de wethouders zijn het erover eens dat het een bijzonder aanbiedstation wordt. “Gezien de driehoekige kavel en daardoor het unieke ontwerp, is er nergens in Nederland zo’n aanbiedstation als deze”, aldus Nanne van Dellen. Wat het ontwerp ook bijzonder maakt, is een rotonde op het aanbiedstation met links de betaalde afvalstromen en rechts de gratis afvalstromen. Ook de strategische ligging in de buurt van de toekomstige nieuwe op-en afrit aan de A12, maakt het een zeer geschikte locatie.

Planning
Beoogd is dat medio februari de aannemer bekend is, welke in het voorjaar start met de bouw. Als er tijdens de bouwperiode geen tegenslagen komen, kunnen de inwoners van gemeenten Zevenaar en Montferland rond de zomer terecht met hun afval bij het gloednieuwe aanbiedstation.

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.