Aandacht voor de Stichting Buurtgezinnen

Graag wil ik jullie aandacht vragen voor de Stichting Buurtgezinnen. We zijn landelijk actief in 115 gemeentes en ook in de gemeente Zevenaar doen we al twee jaar ons best om de sociale cohesie te bevorderen en gezinnen met kinderen te ondersteunen bij ziekte, armoede of andere problemen die ervoor zorgen dat er stress is in het gezin.

💚 Onder het motto 'Opvoeden doen we samen' koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt dat op vrijwillige basis steun biedt. Zo krijgen kinderen wat extra aandacht en liefde en worden ouders ontlast. Buurtgezinnen zorgt er op die manier voor dat kinderen positief opgroeien in hun eigen gezin, versterkt de gemeenschapszin en vermindert beroepsmatige hulp en uithuisplaatsingen. 💚

Er zijn gelukkig ook in de gemeente Zevenaar gezinnen die zich bij ons aanmelden om steun te bieden aan gezinnen die dat nodig hebben. Toch zijn we altijd op zoek naar gezinnen die wekelijks of tweewekelijks een halve of hele dag een kind op willen nemen in hun gezin. 

Het zou heel fijn zijn als jullie onze oproep zou willen delen op  social mediakanalen of in nieuwsbrieven. Zodat we binnen de gemeente zoveel mogelijk geïnteresseerden bereiken.

Alvast mijn dank, ook namens onze gezinnen. En neem gerust contact met me op bij vragen of onduidelijkheden.

Voor meer informatie kijk ook even op  www.buurtgezinnen.nl

buurtgezinnen

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.