TV programma Zomer in Gelderland in Pannerden

Zomer in Gelderland wordt weer een groot feest!

Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de Mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Kerkwijk. Zij wonnen vorig jaar.

Groot feest!

Hopelijk wordt het weer een feest als vanouds! Iedereen is welkom om bij de uitzending te komen kijken en de teams aan te moedigen. Wil je bij de uitzending zijn? Kom dan vanaf 17:30 uur naar het plein/veld om jouw team te steunen!

De dag van Pannerden is op maandag 22 augustus

Ieder dorp, stadje of buurtschap staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Zo is er overdag ook een radioverslaggever en doen we op de verschillende social-media-kanalen verslag vanuit de plaatsen waar we komen. Zomer in Gelderland heeft een eigen Facebookpagina waar alles te volgen is. We beginnen de dag met het uitdelen van de dagopdracht. Dat gebeurt om 9:30 uur op de plek waar in de avond de uitzending is. Om 18.20 uur sluiten we de dag af met die live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ worden onthuld.

Dus maandag 22 augustus noteer in uw agenda:

De hele dag activiteit op het Dorpsplein.
Kom je ook helpen? Voor vragen mail naar
smeulebeek1984@hotmail.com of bel 06-10613716

Poster zomer in Gelderland

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.