Konijnenheuvel voor kinderboerderij actie Vryleve Doet 2018

De voorbereidingen voor de actie Vryleve Doet zijn in volle gang. Dit jaar is de plaats van actie de Kinderboerderij in Pannerden, aangedragen door de Dorpsraad Pannerden. De actie vindt plaats op vrijdagochtend 9 maart vanaf 8.30 uur. Er komt een konijnenheuvel en een nieuw pad in het weitje. Er wordt geschilderd en de perken en paden krijgen een boost.

Met goede voorbereiding veel resultaat

In een ochtend kun je samen veel doen. Dat laten ongeveer 10 vrijwilligers van Stichting Kinderboerderij Pannerden, 10 medewerkers van Vryleve , waarschijnlijk een groep van basisschool ’t Scathe en hopelijk ook spontane vrijwilligers op vrijdag 9 maart aanstaande zien. De Kinderboerderij aan de Aerdtsestraat krijgt dan een metamorfose. Als u tijd en zin heeft bent u van harte welkom tijdens deze actie Vryleve Doet. Om te kijken of mee te doen.

Aanhaken bij NL Doet

Voor de medewerkers van Vryleve is dit de 7e keer dat zij aanhaken bij de landelijke actie NL Doet. Eén ochtend per jaar steken zij de handen uit de mouwen om een buitenactiviteit in een buurt op te knappen of aan te leggen. Het doel hiervan is het stimuleren van buiten spelen en ondersteunen van plaatselijk actieve groepen bewoners.

konijnenheuvel voor kinderboerderij pannerden

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.