Asfaltonderhoud op verschillende plekken in onze gemeente.

HERWEN
Vanaf 31 mei tot en met 29 juli 2021 voert Schagen Infra voor ons onderhoud uit aan het asfalt in Herwen. Dit doen zij in drie fases om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden fase 1
We beginnen met werkzaamheden in de Keurbeek tot de kruising met de Martinusweg, de  Berkhaag tot aan de kruising met de Martinusweg en de Martinusweg tot  het Clusepad. Op maandag 31 mei start de aannemer met de voorbereidingen. Op 1 juni freest Schagen Infra de wegen. De dagen daarna worden de putkoppen vervangen en de goottegels opnieuw aangebracht. Op 8 juni worden de wegen schoongemaakt en tenslotte brengt de aannemer op woensdag 9 juni nieuw asfalt aan.

Werkzaamheden fase 2
Op dinsdag 6 juli start de aannemer met fase 2, de Berkhaag vanaf Martinusweg, de Antoniusstraat en Carvium. Die dag wordt de weg gefreesd. De dagen erna worden de putkoppen vervangen en de goottegels hersteld.  Op 14 juli wordt het wegdek schoongemaakt zodat op donderdag 15 juli het asfalt aangebracht kan worden.

Werkzaamheden fase 3
De laatste werkzaamheden in de Michaëlstraat beginnen op dinsdag 20 juli. Die dag gaat Schagen Infra het asfalt frezen. De dagen erna worden de putkoppen vervangen en de goottegels hersteld. Het wegdek wordt op 28 juli schoongemaakt. Op donderdag 29 juli kan het wegdek opnieuw geasfalteerd worden.

PANNERDEN
In de Haspelstraat en Hulostraat zitten gaten en scheuren en daarom wordt er nieuw asfalt aangebracht. Op maandag 7 juni 2021 worden de straten gefreesd. Op 8 juni wordt het wegdek schoongemaakt zodat op woensdag 9 juni nieuw asfalt aangebracht kan worden.

ANGERLO
Op dinsdag 13 juli 2021 start de aannemer met het frezen van de weg. Op 14 juli wordt de weg schoongemaakt zodat op donderdag 15 juli het asfalt aangebracht kan worden. In week daarna tot donderdag 22 juli vult de aannemer de bermen aan en maakt het straatwerk.

Overlast
De werkzaamheden starten rond 7.00 uur en duren tot 17.00uur. Het is nodig om de weg tijdelijk af te sluiten voor auto’s om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Zodra het werk het toelaat, geven wij (een gedeelte) van de weg  weer vrij voor het verkeer.  

 

 

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.