Extra reismogelijkheden met de komst van haltetaxiRRReis.

HaltetaxiRRReis is een deeltaxi op bestelling die flexibel van halte naar halte rijdt. Met de haltetaxi reis je snel en flexibel van halte naar halte met goede aansluiting op bus of trein. 7 Dagen per week van s’ ochtends vroeg tot s avonds laat. Ook op plekken waar en/of tijdstippen waarop de buurt- stads of streekbus niet rijdt.

Kijk voor de spelregels op RRReis.nl/haltetaxi https://haltetaxi.rrreis.nl/

De haltetaxi ook iets voor jou? Plan en bestel jouw reis gemakkelijk op RRReis.nl/haltetaxi of bel met de klantenservice op 085-004 66 99 (lokaal tarief).

OV-ambassadeurs

Ben je nog onbekend met en/of onzeker in het reizen met het openbaar vervoer, neem dan eens contact op met de OV-ambassadeurs. OV-ambassadeurs zijn senioren die vrijwillig hun kennis en ervaring delen met anderen die niet bekend zijn met het openbaar vervoer.

Zij helpen je met al jouw vragen over het reizen met de haltetaxi, bus en/of trein tijdens hun spreekuren en/of informatiebijeenkomsten. Ook kunt u zich opgeven om mee te gaan op een proefreis in klein groepsverband. Meer informatie: https://www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur/ of op de website van https://www.rrreis.nl/

Brochure kleinform

Brochure haltetaxi.rrreis

 

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.