Nieuwe AED voor Pannerden – Update 3

Wat een super nieuws: we hebben het beoogde streefbedrag gehaald!
Binnen een week hebben wij dankzij sponsoren en vele donaties het bedrag van 5700 euro gedoneerd gekregen.Geweldig hoe de gemeenschap zich betrokken voelt als het gaat om onze veiligheid.

COOP Pannerden: dankzij de toezegging voor het garant staan van 10 jaar onderhoud aan de AED ter waarde van 1560 euro.

Supportersvereniging RKPSC: vanwege hun donatie van 1000 euro met als motivatie om op deze manier een mooie bijdrage te kunnen leveren voor en door de gemeenschap. Een bijzonder mooi en sportief gebaar.

Stichting PIT: Het doneren van 780 euro zodat ons streefbedrag behaald werd. Wederom een mooie bijdrage vanuit PIT die zich altijd inzet voor de leefbaarheid binnen Pannerden maar ook daarbuiten. Dat doen zij al vele jaren, mede dankzij de opbrengst van Het Winkeltje.

U: en natuurlijk U! Meer dan 100 donateurs hebben via het crowdfunding platform, of direct via de bankrekening van de Dorpsraad geheel belangeloos het totale bedrag van 3140 euro gedoneerd!

De volgende stappen

Aanschaf AED: het daadwerkelijk aanschaffen van de AED! Offertes zijn al aangevraagd, en de werkgroep AED is bezig met het selecteren van een geschikte leverancier.

Beheer: afstemmen met de beheerder van Schuttersgilde Claudius Civilis over het daadwerkelijk in beheer nemen van onze nieuwe AED.

Aandacht: het onder de aandacht brengen van de nieuwe AED, mensen die al een AED kunnen bedienen, opleiding bedienen AED en natuurlijk HartslagNu.nl.

Wordt vervolgd!

Een nieuwe AED voor Pannerden: mede mogelijk gemaakt door

Eenieder binnen en buiten onze gemeenschap middels een donatie!

COOP Pannerden, Supportersvereniging RKPSC, Stichting PIT
 

 


Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.