EHBO-vereniging Pannerden geeft reanimatie en AED-trainingen.

first aid

Afbeelding van James Rein via Pixabay!

Goed nieuws! EHBO-vereniging Pannerden gaat in het najaar zo rond oktober/november trainingen geven voor reanimatie en bedienen AED. Dit is een mooi resultaat na overleg tussen de werkgroep “AED en Reanimatie” van de Dorpsraad en het bestuur van EHBO-vereniging Pannerden.

“AED daar red je levens mee”

Een bekende uitspraak, maar dat betekent wel dat er vele mensen nodig zijn om ook een AED te kunnen bedienen. Na het behalen van een mooi resultaat vorig jaar, namelijk het kunnen aanschaffen van een nieuwe “Dorps AED”, spant de werkgroep zich ook in om mensen in Pannerden aan te moedigen om een AED te kunnen bedienen via trainingen, want zonder deze mensen heeft alleen een AED geen toegevoegde waarde.

Eng!

Voor vele mensen is het een enge gedachte om daadwerkelijk opgeroepen te kunnen worden en je in te zetten bij een reanimatie. Dat is begrijpelijk en ook heel menselijk. Je bent niet de enige… Het is hoe wij als mens kunnen reageren: vechten, vluchten of bevriezen. Maar stelt je eens voor dat dit jouzelf of één van je naasten overkomt, dan is het toch zo waardevol dat er mensen zijn die gelijk komen helpen.

Geef je dus op!

Daarom: een speciaal aanbod voor de inwoners van Pannerden: geef je op en volg één van de trainingen die in de Cirkel door EHBO Pannerden gegeven worden. Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Op dit formulier kunt u alle benodigde gegevens vinden en EHBO Pannerden verzorgt de communicatie met u.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan horen we dat graag! Dat kan via dorpsraad@pannerden.info of via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/hartvoorpannerden

Kosten

De kosten voor de basistraining worden in 2022 vergoed. De gemeente neemt de vergoeding op zich in het geval uw verzekering de kosten niet vergoed (sommige aanvullende verzekeringen geven een vergoeding, zie voor meer informatie  het inschrijfformulier).

Werkgroep AED & Reanimatie – Dorpsraad Pannerden.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.