Uitnodiging herhalingslessen AED en reanimatie


reanimerenIn november worden er een vijftal herhalingslessen reanimatie gegeven door EHBO vereniging Pannerden. Een mooie gelegenheid om je kennis weer op te vijzelen, vertrouwd te raken en te blijven met het inzetten van een AED en natuurlijk: het geldig houden van jouw certificaat!

Hoe schrijf je jezelf in?

Wij hebben op de volgende datums in november de herhalingslessen gepland:

  • 13 november 2023
  • 16 november 2023
  • 20 november 2023
  • 23 november 2023
  • 30 november 2023

De lessen worden gegeven in dorpshuis De Cirkel van 19.30-21.30 uur. Opgave kan via het portaal van de Hartstichting via deze link!

  • Een overzicht van cursussen verschijnt en u kunt aangeven op welke datum u de herhalingsles wilt volgen. Klik daarvoor op de “Bekijk cursus” linkje in het rood achter de betreffende datum.
  • Let op: per herhalingsles is er plaats voor 6 cursisten. Bij iedere inschrijving verdwijnt er een beschikbare plaats.

Goed nieuws: op het portaal staat dat deelname €20,- kost. Gemeente Zevenaar hecht er veel belang aan dat mensen binnen de gemeente Zevenaar getraind zijn en blijven en heeft daarom een budget beschikbaar gesteld voor het volgen van herhalingslessen. Bij inschrijving krijgt u van ons een terugkoppeling wat dit voor u precies betekent.

Twijfel niet te lang en schrijf u in!

Warme groet vanuit EHBO Pannerden

E-mail: secretaris.ehbo.pannerden@hotmail.com

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.