Activiteiten & Evenementen

Geslaagd jeugdkamp Pajodos

  • Hits: 27239

Op vrijdag de 13e en zaterdag de 14e is het 3e jeugdkamp gehouden in Pannerden.

Deelnemende verenigingen waren Pajodos, Litac, en Rapid Rosmalen.

Het was weer een geslaagd jeugdkamp waar iedereen van genoten heeft. Te beginnen met het spannende jeugdtoernooi op vrijdagavond. De uitreiking van de medailles geschonken door de afdeling dynamictennis van Pajodos. De overnachting met HEEEEEL VEEEEEL gesnurk, gekwebbel en een klein beetje slaap. Het gezellige ontbijt met uitgeslapen kopjes.

De wandeltocht naar Fort Pannerden onder leiding van onze ervaren woudloper met hoed onder het zingen van wandelliedjes, met een hoop poep? op de weg(zie foto's in de fotogalerij van de website van Pajodos). Daarna het pontje over met een lekkere appel op de vuist. De rondleiding in Fort Pannerden met een stukje geschiedenisles over het fort. De vermoeiende terugtocht naar sportaccommodatie de Pauwengaard.

Hier konden we weer lekker spelen in de sporthal, voetbal, klimrek, touwen en andere ingewikkelde (voor de begeleider) spelletjes.

En als klapstuk: zelfgemaakte nasi en bami met saté en kroepoek. En moeders: iedereen lust vanaf nu nasi en bami, laat je niks meer wijsmaken!!

Met een volle buik toch nog even spelen tot vijf uur.

Met de afscheidsrede van onze voorzitter, waar iedereen die meegewerkt heeft aan dit jeugdkamp bedankt werd, wordt het kamp afgesloten.

Met een tevreden gevoel iedereen weer naar huis.

Bij deze nogmaals: iedereen, de kinderen, de begeleiders, organisatie, woudloper Willy, de bar en keuken meisjes, ALLEMAAL BEDANKT. Zonder jullie is dit niet mogelijk!

 

TOT VOLGEND JAAR!!!.

Dynamictenniskamp 2012_032Dynamictenniskamp 2012_043Dynamictenniskamp 2012_162

Meer foto's kunt u vinden op de website van Pajodos:

www2.pajodos.nl

 

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!