Gouden Schoen voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ voor Fons Bouwman

De jubilarissen bij RKPSC op 6 januari 2017

Op de eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van RKPSC met Pajodos op vrijdag 6 januari j.l. werd de Gouden Schoen, de beloning voor RKPSC-Vrijwilliger van het jaar, uitgereikt aan Fons Bouwman.
Fons, een man met al 63 jaar een Blauw-wit hart, al 45 jaar de trouwste supporter van RKPSC en al 35 jaar materiaalman en assistent coach van het eerste team van RKPSC, verdient deze eretitel dubbel en dwars.
Fons werd door interim-RKPSC-voorzitter Johan Sommers in het zonnetje gezet en mede voorzien van een bloemetje.
Fons komt daarmee in het rijtje van eerdere winnaars van de Gouden Schoen, te weten: Willy van Huet, Jo van Ophuizen, Fred Drost, de Vrijwilligersgroep en Gilbert Peters.

Op deze drukbezochte nieuwjaarsreceptie was er natuurlijk ook ruimte voor de traditionele huldiging van de jubilarissen van dit jaar.
Dit jaar had RKPSC 3 leden, die zich mogen beroepen op een 25-jarig lidmaatschap:
Damy Derksen, oud-speler van RKPSC 1, daarbij record-topscorer voor RKPSC 1 en tegenwoordig speler van RKPSC 2 en bestuurslid van de Club van Honderd,
Marcel Reijmer, al jaren verdienstelijk leider en gangmaker van RKPSC 4
en
Niek Dieks, oud speler van RKPSC en al jaren leider van RKPSC 1

Vanwege de afwezigheid van Niek ivm vakantie werden Damy en Marcel voorzien van de versierselen, die dit zilveren jubileum met zich meebrengt. Beide heren mochten tevens een welverdiend applaus van alle aanwezigen in ontvangst nemen.

Verder werd deze drukke en gezellige avond volgezongen en op onnavolgbare gezellige wijze vervolgd door zanger Dennis Versluijs, waarmee deze mooie avond werd afgesloten en zeker voor herhaling vatbaar is.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.