Activiteitenmiddag Kinderboerderij groot succes!

De activiteitenmiddag op de Kinderboerderij van j.l. zondag is een groot succes geworden.

Om 12.00 uur werd het startschot gegeven door wethouder Belinda Elfrink door het hijsen van een spiksplinternieuwe vlag, aangeboden door het comité aan het bestuur.

Hierna werd een cheque overhandigd door juf Daniëlle Aarntzen namens 't Scathe. Het bedrag dat met de wenskaartenactie van de scholieren is opgehaald was ruim € 1.100,= !!

Hierna bood Alice Gennissen van kinderdagverblijf 'de Boefies' nog een cheque aan van € 150,= waarvoor de kinderen van 'de Boefies' aan het bakken waren geslagen. Een zeer spontane actie!

Deze middag konden de kinderen zich vermaken met een ballonvouwer, schminken, suikerspin, ponyritjes en een luchtkussen.

De opkomst en de reacties waren overweldigend en voor het comité een teken dat de Kinderboerderij moet blijven.

Inmiddels hebben zich 11 (!) mensen gemeld die zich beschikbaar stellen voor een nieuw bestuur. En daar zijn we bijzonder trots op!!

We kunnen als comité terugkijken op een geweldige dag en hebben er het volste vertrouwen in dat een nieuw bestuur met enthousiaste mensen de draad weer voortvarend op gaat pakken.

Uiteraard danken we alle vrijwilligers en sponsors die ons hebben geholpen om de middag te laten slagen, in het bijzonder Coop Pannerden. .

Wij komen zeker nog terug op de inbreng van deze sponsors!

Het keutelraden is gewonnen door Aukje en Lieke te Pest. Het aantal in de pot was 554 en deze twee meiden zaten er met 612 het dichtst bij!

De bijbehorende prijs van € 10,00 zal binnenkort overhandigd worden.

 

Comité Kinderboerderij Pannerden.

 

092 resized

100 resized

103 resized

123 resized

132 resized

138 resized

146 resized

153 resized

155 resized

159 resized

161 resized

181 resized

193 resized

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.