Senioren: Impressie feestmiddag

Een impressie van de Feestmiddag van de Senioren Vereniging Pannerden.

 

200 senioren van de gemeente Rijnwaarden zijn naar de Feestmiddag in zaal "De Oude Waal" gekomen met als gastheer Senioren Vereniging Pannerden.Bezoekers kregen koffie met cake bij aanvang en aan het eind van de middag koffie met een broodje, ook werden er diverse hapjes aangeboden. Alleen de drankjes waren voor eigen rekening. Met de luister- en dansmuziek van "Duo Vision" was de dansvloer vol. De Veleta, Spaanse Wals, Engelse Wals, Tango, alles werd deze middag op de dansvloer gebracht.

In de pauze was Imca Marina (Feestpeter) te gast met een optreden. Tevens was er een loterij. Alle bezoekers waren enthousiast en hadden veel lof voor de organisatie van de Feestmiddag.

De volgende soosmiddag is op 19 april a.s. van 14.00 tot 17.00 uur in zaal "De Oude Waal".

Gezelligheidskoor "Ons Verzetje" uit Doornenburg komt naar de soosmiddag. Een gemengd koor met streekliedjes (over Pannerden,Doornenburg, de Betuwe, de Rijn en de Linge), nederlandstalig en liedjes van bekende Nederlanders, maar ook Duits en Engelstalig zit in hun repertoire.

Hun motto is: als het maar gezellig en sfeervol is.

 

{besps}1_activiteiten/2012/senioren_feest{/besps}

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.