Fantastische opbrengst Coop statiegeld actie!

 Statiegeld actie Coop RKPSC de cheque wordt overhandigd

 

In de periode van 1 januari t/m 31 maart van dit jaar heeft de jeugdafdeling van voetbalvereniging RKPSC in samenwerking met de supermarkt Coop Pannerden een statiegeldactie gehouden.
Het doel was om zoveel mogelijk statiegeld in te zamelen wat geheel ten goede zal komen aan de jeugdafdeling van RKPSC.
Deze actie werd gehouden door een huis aan huis ophaaldag, verzorgd door de RKPSC JO17-1 junioren, en het inzamelen gedurende de gehele genoemde periode van statiegeld bonnetjes bij de Coop Pannerden.

De Coop heeft de opbrengst onlangs verdubbeld wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een fantastisch eindbedrag van €1.222,20!
Zaterdag 26 mei werd officieel de waardecheque door de Coop Pannerden overhandigd aan enkele jeugdspelers en kader van RKPSC. Dit alles onder toeziend oog van enkele leden van het hoofd- en jeugdbestuur.

Voetbalvereniging RKPSC wil zowel de Coop als alle donateurs in en rondom Pannerden erg bedanken voor de samenwerking en de fantastische financiële bijdrage!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.